Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen en toekomstige evenementen op landgoed Zuylestein? Meld u dan aan voor de Zuylestein Bode. Deze digitale nieuwsbrief verschijnt vier tot zes keer per jaar. 

Aanmelden voor de Zuylestein Bode

Versturen

Adres & Route

Poortgebouw Landgoed Zuylestein
Rijksstraatweg 7-9
3956 CH Leersum
Telefoon: +31637417241
E-mail:  info@landgoed-zuylestein.nl

Op alle diensten die Zuylestein biedt, alsmede op de openstelling van zijn terreinen zijn de algemene voorwaarden van Zuylestein geheel en onverkort van toepassing. 

Zuylestein gaat met de grootste zorg om met uw persoonlijke gegevens. In het document AVG Privacywetgeving en Zuylestein kunt u lezen hoe we dat doen.

Algemene voorwaarden

Parkeren voor B&B, bruiloft en bijeenkomst

Bij aankomst ziet u een groot monumentaal hek. Dit is de entree tot het landgoed. Vervolg de oprijlaan totdat u aan uw rechterzijde een lange tuinmuur ziet. Halverwege deze tuinmuur is het Poortgebouw gevestigd. Wanneer u aanbelt, wordt u ontvangen. Tegenover het Poortgebouw is gelegenheid om uw auto te parkeren.

Rondleidingen op Zuylestein

Zuylestein organiseert rondleidingen met een gids voor groepen vanaf minimaal 10 tot maximaal 25 personen. De rondleidingen duren 1,5 of 2 uren. Er is keuze uit drie themawandelingen (prijzen zijn per persoon):
1. Historische rondleiding: 12,50 incl. koffie/thee 'complet'
2. Moestuin restauratie en innovatie * : 12,50 incl. koffie/thee 'complet'
3. Landgoedbeheer 2 uur: 15,00 incl. koffie/thee 'complet'

* Tijdens de Moestuin-rondleiding wordt ook dieper ingegaan op oude en innovatieve nieuwe landbouwtechnieken waarmee op Zuylestein wordt gewerkt. Het landgoed is hierin koploper en werkt samen met de Universiteit Wageningen. Thema's die voorbij komen zijn: permacultuur, mulchen, biodiversiteit en combinatieteelt.

Voor grotere of kleinere groepen gelden aangepaste tarieven. Rondleidingen zijn te combineren met een bijeenkomst, een borrel of lunch. Of een goodybag van Zuylestein met een selectie van producten van het landgoed. Informeert u even bij info@landgoed-zuylestein.nl of vraag een rondleiding aan via het aanmeldformulier. 

Aanmelden voor een rondleiding

Thema van de rondleiding
1. Cultuurhistorie
2. Tuingeschiedenis
3. Landgoedbeheer
4. Moestuin
Versturen

Vrijwilliger op Zuylestein

Landgoed Zuylestein heeft zich opengesteld voor alle bezoekers die cultuurhistorie en bijzondere natuurwaarden weten te waarderen. Plannen ontvouwen zich om het landgoed de komende jaren nog meer in zijn oude glorie te herstellen. Verbindingswegen, lanenstelsels, zichtassen en historische gebouwen worden hersteld. Om dit alles te kunnen realiseren, is - naast financiële inkomsten uit subsidies en donaties - de steun en daadwerkelijke inzet van vele enthousiaste vrijwilligers nodig die met raad en daad een bijdrage aan deze projecten willen leveren. Heeft u interesse om vrijwilliger te worden? Meld u dan via onderstaand aanmeldformulier aan voor een kennismakingsgesprek.

Aanmelden als vrijwilliger

Versturen
Bron van creatie en inspiratie