Adres & Route

Poortgebouw Landgoed Zuylestein
Rijksstraatweg 7-9
3956 CH Leersum
Telefoon: +31637417241
E-mail:  info@landgoed-zuylestein.nl

Op alle diensten die Zuylestein biedt, alsmede op de openstelling van zijn terreinen zijn de algemene voorwaarden van Zuylestein geheel en onverkort van toepassing.

Algemene voorwaarden

Parkeren voor B&B en vergaderen

Bij aankomst ziet u een groot monumentaal hek. Dit is de entree tot het landgoed. Vervolg de oprijlaan totdat u aan uw rechterzijde een lange tuinmuur ziet. Halverwege deze tuinmuur is het Poortgebouw gevestigd. Wanneer u aanbelt, wordt u ontvangen.
Tegenover het Poortgebouw is gelegenheid om uw auto te parkeren.

Rondleidingen op Zuylestein

Met een groep vanaf minimaal 10 tot maximaal 25 personen kunt u kiezen uit diverse rondleidingen van 1,5 of 2 uur met de volgende thema's: 
1. Cultuurgeschiedenis
2. Tuingeschiedenis
3. Landgoedbeheer
4. Restauratie van de moestuin en het beheer op biologische wijze waaronder de focus op oude technieken en permacultuur.
Duur van de rondleiding: 2 uur inclusief presentatie en koffie. Kosten: 10.00 Euro pp. 

Voor 1, 2 en 3 gelden de volgende tarieven: 
- met een kop koffie: 7,00 Euro pp 
- met na afloop een borrel: 12,00 Euro pp
- met een lunch: 16,00 Euro pp

Voor grotere of kleinere groepen gelden aangepaste tarieven. Eventueel kan ook ook een aardig tasje geregeld worden met een verrassing uit de moestuin. 

Aanmelden voor een rondleiding

Thema van de rondleiding
1. Cultuurhistorie
2. Tuingeschiedenis
3. Landgoedbeheer
4. Moestuin
Versturen

Vrijwilliger op Zuylestein

Landgoed Zuylestein heeft zich opengesteld voor alle bezoekers die cultuurhistorie en bijzondere natuurwaarden weten te waarderen. Plannen ontvouwen zich om het landgoed de komende jaren nog meer in zijn oude glorie te herstellen. Verbindingswegen, lanenstelsels, zichtassen en historische gebouwen worden hersteld. Om dit alles te kunnen realiseren, is - naast financiële inkomsten uit subsidies en donaties - de steun en daadwerkelijke inzet van vele enthousiaste vrijwilligers nodig die met raad en daad een bijdrage aan deze projecten willen leveren. Heeft u interesse om vrijwilliger te worden? Meld u dan via onderstaand aanmeldformulier aan voor een kennismakingsgesprek.

Aanmelden als vrijwilliger

Versturen

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen en toekomstige evenementen op landgoed Zuylestein? Meld u dan aan voor de Zuylestein Bode. Deze digitale nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar.

Aanmelden voor de Zuylestein Bode

Versturen
Bron van creatie en inspiratie