Vrijwilligers gezocht!

Zonder de vrijwilligers zou het bos niet onderhouden worden, de evenementen niet kunnen draaien, er geen voedsel kunnen worden geteeld en geen gasten kunnen worden ontvangen. Wil je graag met een gezellige groep op donderdag of vrijdag buiten werken of liever zelfstandig op andere dagen? Of in het weekend in de moestuinwinkel om landgoedproducten te verkopen en onze kleine menukaart uit te serveren aan bezoekers op het terras?

Je werkt in een bijzondere omgeving met een tastbare rijke historie. Met een eigenares die de traditie van het beheer voortzet vanuit het gedachtegoed van haar voorouders en dit beheer combineert met haar werk als architect. Cultuur en natuur, duurzaamheid en gastvrijheid vormen nog steeds de fundamenten van Zuylestein.

We zoeken vrijwilligers:
• Die enthousiast zijn en volhouden wanneer het weer wat tegenzit;
• Die minstens een dag per week willen helpen in het bos, in de moestuinwinkel en de moestuin;
• Die handig en bekwaam zijn in timmer-, schilderwerk en kleine reparaties;
• Die eventueel kunnen inspringen bij evenementen in het weekend of mee willen helpen in de winkel.

We bieden:
• een gezellig team onder leiding van een deskundige ervaren voorman;
• cursussen, een vrijwilligersoverleg, ongevallenverzekering
• gereedschap en werkkleding aanwezig;
• koffie/thee en een borrel na afloop;
• een jaarlijkse BBQ en gezelligheid!

Kom je meehelpen in de moestuin en de winkel?

We zoeken enthousiaste vrijwilligers voor de verkoop van producten in de moestuinwinkel op vrijdag, zaterdag en zondag. We zoeken mensen met goede contactuele eigenschappen en kennis over en affiniteit met onze producten.

Ook zoeken we vrijwilligers die alleen willen zaaien, oogsten, onkruid wieden en de tuin op orde houden. Er wordt woensdag, donderdag en vrijdag in de moestuin gewerkt van 9.00-16.00. Voor koffie en thee wordt gezorgd en het drankje na het werk. De ommuurde tuin, het kennisdelen, de jaarlijkse BBQ in de Jagthut maar ook het contact met de eigenares maken het bijzonder om vrijwilliger te zijn op Zuylestein.

Meer weten? Maak een afspraak met Jan van Helvert op +31637417241 om langs te komen of stuur een berichtje naar info@landgoed-zuylestein.nl

Naar ANBI Stichtingen

Vrijwilliger op Zuylestein

Landgoed Zuylestein heeft zich opengesteld voor alle bezoekers die cultuurhistorie en bijzondere natuurwaarden weten te waarderen. Plannen ontvouwen zich om het landgoed de komende jaren nog meer in zijn oude glorie te herstellen. Verbindingswegen, lanenstelsels, zichtassen en historische gebouwen worden hersteld. Om dit alles te kunnen realiseren, is - naast financiële inkomsten uit subsidies en donaties - de steun en daadwerkelijke inzet van vele enthousiaste vrijwilligers nodig die met raad en daad een bijdrage aan deze projecten willen leveren. Heb je interesse om vrijwilliger te worden? Meld je dan via onderstaand aanmeldformulier aan voor een kennismakingsgesprek.

Aanmelden als vrijwilliger

Versturen
Bron van creatie en inspiratie