Rust en ruimte in een historische en natuurlijike omgeving bieden ontspanning en creativiteit.

Vergaderen

Vergaderen in een landelijke omgeving rijk aan groen en historie. Dat vindt u op Zuylestein. Het historische Poortgebouw van de 17e eeuwse ommuurde buitenplaats Zuylestein, gebouwd door stadhouder Frederik Hendrik, is een unieke locatie om te vergaderen in een exclusieve en besloten omgeving. De Frederik Hendrik zaal en de Amalia van Solms zaal zien uit op de geheel ommuurde historische privé binnentuin en hebben aansluitend een zonnig terras.

Het Poortgebouw is gelegen aan het einde van de oprijlaan van het Renaissance Landgoed Zuylestein.

Vanaf februari 2016 is het ook mogelijk te vergaderen in onze jachthut gelegen aan één van de Grand Canals op het landgoed. Geschikt voor vergaderingen tot 12 personen.Er is in het gebouw ook gelegenheid tot lounchen rond de grote houtkachel of op de mezzanine. De hut is volledig uitgerust met eigen keuken, douche en twee toiletten.

Beamer en flip-over zijn aanwezig en WIFI is beschikbaar (binnenkort ook in de jachthut). Gedurende de vergadering zijn koffie, thee en water bij de prijs inbegrepen.
Bij mooi weer kan ook in de tuin worden vergaderd. De accommodatie kan buiten worden uitgebreid met stretchtenten. Parkeren is gratis.

Naar Reserveringsvoorwaarden

Zalen & Tarieven

De Ridderhofstad Zuylestein beschikt over twee zalen, die beiden als volgt kunnen worden ingericht op uw gezelschap:
1. Bij carré opstelling tot 20 personen;
2. Bij cabaret opstelling tot 32 personen;
3. Bij een theateropstelling tot 40 personen.De tarieven zijn op aanvraag beschikbaar. 

Uw vergadering is desgewenst te combineren met een overnachting in het Poortgebouw. Hier zijn vier tweepersoons kamers beschikbaar. In combinatie met het huren van vergaderruimte geldt voor deze kamers een speciaal tarief. De ommuurde historische binnentuin is voor u en uw gasten geheel vrij toegankelijk.

De tarieven voor het huren van de Frederik Hendrikzaal en de Jagthut voor vergaderingen worden op aanvraag verstrekt.

Reserveren

Catering

Wilt u gebruik maken van een brunch, lunch, diner of borrel? Zuylestein organiseert het voor u. Wij werken samen met vaste catering bedrijven die hun vak en het buitenleven verstaan. Uiteraard worden ingrediënten uit de moestuin van Zuylestein in de gerechten verwerkt. Neem contact op met Landgoed Zuylestein en laat u inspireren omtrent authentiek eten van het land.

Buitenactiviteiten

Behoefte aan een break-out moment? Combineer uw vergadering meteen wandeling door de bossen en over de uitgestrekte lanen van Zuylestein, de ommuurde privé tuin en de 17e eeuwse moestuin. Daar kunt u de natuur optima forma ervaren. Ook teambuildingsactiviteiten of een uitgebreide rondleiding over het landgoed zijn mogelijk. De valkenier of de jager die graag een demonstratie met zijn honden geeft bezorgen u een bijzondere ontmoeting met het buitenleven. De bosbaas kan u desgewenst begeleiden bij een workshop houthakken, hout kloven, hout stapelen.

Bron van creatie en inspiratie