Landgoed Zuylestein is een bijzonder exclusieve en fotogenieke locatie, waar u zowel binnen als buiten
uw huwelijk kunt sluiten en vieren. Maak van uw huwelijksdag een onvergetelijk mooi feest
met een koninklijk elan.

Een prachtige dag op een unieke locatie

In en om het historische Poortgebouw, ooit gebouwd door Frederik Hendrik van Oranje Nassau, kunnen wij alle plechtigheden en alle feestelijkheden in overleg met u organiseren.
De huwelijksceremonie kan worden gesloten in de onlangs geheel gerenoveerde Frederik Hendrik Zaal met een capaciteit van 50 personen.
Buiten zijn er de omvangrijke tuinen, betoverend in ieder seizoen met een nagenoeg ombegrensde capaciteit.
In de catering en in de buiteninrichting werken wij exclusief samen met vaste partners omdat zij de tuinen en het huis goed kennen.

Bruidsarrangement en voor de gasten een eigen vleugel

Bruidsarrangement (Belle van Zuylekamer)

Deze kamer (de mooiste) kamer in het historische Poortgebouw van Landgoed Zuylestein biedt ook een speciaal bruidsarrangement met de volgende extra’s:
- Een heerlijk uitgebreid champagne ontbijt:
- Een lekkere fles prosecco in de minibar.
- Aangepaste decoratie in de kamer zoals een fraaie bos bloemen
- Uitchecken tot 13.00 uur i.p.v. tot 11.00 uur.
De Belle van Zuylenkamer heeft een eigen badkamer en toilet en een eigen opgang.
Sleutels kunnen tevoren worden opgehaald in geval van de late aankomst op de trouwdag.
De prijs voor deze kamer bedraagt € 249,-- (inclusief champagne ontbijt voor 2 en de geldende toeristenbelasting.

Uw beste vrienden en / of familie kunnen in de andere vleugel blijven slapen, daar zijn nog drie tweepersoonskamers. In combinatie met uw huwelijksvoltrekking en feest zijn deze kamers tegen een gereduceerde prijs beschikbaar.

Maak een afspraak

Persoonlijke kennismaking

Aangezien het Poortgebouw van Zuylestein geen openbare gelegenheid is maar een besloten huis, hechten wij veel belang aan een persoonlijke kennismaking. Deze kennismaking vindt plaats op Zuylestein, zodat u meteen kunt rondkijken op locatie. Op deze wijze krijgen wij over en weer een goede indruk van elkaar en kunnen wij op een informele wijze plannen bespreken voor uw huwelijksfeest.

Bruidsreportage in de tuin

Ook als uw huwelijksvoltrekking niet op Landgoed Zuylestein plaatsvindt, dan is het mogelijk om een bruidsreportage te maken in de Renaissance tuinen, het park en in het historische Poortgebouw.
Als tegenprestatie wordt hiervoor een bijdrage gevraagd van € 95. Onder begeleiding van één van onze medewerkers kan voor dit bedrag 2 uur worden gefotografeerd.
De bijdrage komt geheel ten goede komen aan de instandhouding van het landgoed en dient bij aankomst contant te worden voldaan.

Bron van creatie en inspiratie