Een prachtige dag op een unieke locatie

In en om het historische Poortgebouw, ooit gebouwd door Frederik Hendrik van Oranje Nassau, kunnen  alle plechtigheden en feestelijkheden in overleg met u worden georganiseerd. De huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden in de gerenoveerde Frederik Hendrik Zaal met een capaciteit van 50 personen.
Buiten zijn er de ommuurde tuinen en parken, betoverend in ieder seizoen met een nagenoeg ombegrensde capaciteit. In de catering en in de buiteninrichting werken wij exclusief samen met vaste partners omdat zij de tuinen en het huis goed kennen.

Het Poortgebouw met de ommuurde tuin van Zuylestein is niet vrij toegankelijk. Daarom hechten wij veel belang aan een persoonlijke kennismaking. Deze kennismaking vindt plaats op Zuylestein, zodat u meteen kunt rondkijken op deze locatie. Zo krijgen we over en weer een goede indruk van elkaar en kunnen de plannen voor de bruiloft op een informele manier besproken worden. 

Maak een afspraak

Bruidsreportage in de tuin

De Renaissance tuinen van Zuylestein, het park en het historische Poortgebouw zijn een prachtig decor voor een bruidsreportage. Als tegenprestatie wordt hiervoor een bijdrage gevraagd van € 150,00.

Onder begeleiding van één van onze medewerkers kan voor dit bedrag 2 uur worden gefotografeerd. De bijdrage komt geheel ten goede komen aan de instandhouding van het Landgoed en dient bij aankomst contant te worden voldaan.

Maak een afspraak
Bron van creatie en inspiratie