Een prachtige dag op een unieke locatie

In en om het historische Poortgebouw, ooit gebouwd door Frederik Hendrik van Oranje Nassau, kunnen  alle plechtigheden en feestelijkheden in overleg met u worden georganiseerd. De huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden in de gerenoveerde Frederik Hendrik Zaal met een capaciteit van 50 personen.
Buiten zijn er de ommuurde tuinen en parken, betoverend in ieder seizoen met een nagenoeg ombegrensde capaciteit. In de catering en in de buiteninrichting werken wij exclusief samen met vaste partners omdat zij de tuinen en het huis goed kennen.

Bruidsarrangement en voor de gasten een eigen vleugel

De 'Belle van Zuylen' kamer is de meest romantische kamer in het historische Poortgebouw. Daar wordt voor de huwelijksnacht aan toegevoegd:
- Een heerlijk uitgebreid champagne ontbijt
- Een lekkere fles prosecco in de minibar
- Aangepaste decoratie in de kamer zoals een boeket bloemen
- Uitchecken tot 13.00 uur i.p.v. tot 11.00 uur.

De 'Belle van Zuylen' kamer heeft een eigen badkamer met wc en een aparte opgang. De prijs voor deze kamer bedraagt € 249,-- incl. BTW en toeristenbelasting. Vrienden of familie kan ook blijven overnachten in de andere vleugel, waar drie kamers beschikbaar zijn. In combinatie met de huwelijksvoltrekking en het feest zijn deze kamers tegen een gereduceerde prijs beschikbaar.

Maak een afspraak

Persoonlijke kennismaking

Het Poortgebouw met de ommuurde tuin van Zuylestein is niet vrij toegankelijk. Daarom hechten wij veel belang aan een persoonlijke kennismaking. Deze kennismaking vindt plaats op Zuylestein, zodat u meteen kunt rondkijken op deze locatie. Zo krijgen we over en weer een goede indruk van elkaar en kunnen de plannen voor de bruiloft op een informele manier besproken worden. 

Bruidsreportage in de tuin

De Renaissance tuinen van Zuylestein, het park en het historische Poortgebouw zijn een prachtig decor voor een bruidsreportage. Als tegenprestatie wordt hiervoor een bijdrage gevraagd van € 150,00. Onder begeleiding van één van onze medewerkers kan voor dit bedrag 2 uur worden gefotografeerd. De bijdrage komt geheel ten goede komen aan de instandhouding van het landgoed en dient bij aankomst contant te worden voldaan.

Bron van creatie en inspiratie