Locaties voor bijeenkomsten op Zuylestein

De Frederik Hendrik zaal is gelegen in het Poortgebouw en kijkt uit op de geheel ommuurde historische privé binnentuin en heeft aansluitend een zonnig terras. Gezelschap: 20 tot 50 personen. Tarief: € 270,00 per dagdeel excl. BTW.

Als privé locaties zijn onze Jagthut en de Oranjerie te reserveren. De Jagthut ligt aan één van de Grand Canals op het landgoed en is geschikt voor bijeenkomsten tot 12 personen. Hier is een grote houtkachel aanwezig, een keuken en twee wc's. Gezelschap: 12 personen. Tarief: € 200,00 per dagdeel excl. BTW

De Oranjerie ligt aan de rand van de moestuin en kijkt uit over een waterpartij. Deze locatie is geschikt voor 30 tot 40 personen. Voor de Oranjerie is een terras. Gezelschap: 30 tot 40 personen. Tarief: € 230,00 per dagdeel excl. BTW

ANNULEREN VAN EEN RESERVERING
Voor een reservering gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:
- Meer dan 14 dagen voor de geboekte datum: kosteloos. 
- Meer dan 7 dagen voor de geboekte datum: 35% van de kosten
- Minder dan 7 en meer dan 3 dagen voor de geboekte datum: 60% van de kosten
- Vanaf 2 dagen tot minder dan 24 uur voor de geboekte datum: 100% van de kosten. TIP: sluit een annuleringsverzekering af.

Aanvraag van een locatie

Gewenste locatie
De Frederik Hendrik Zaal
De Oranjerie
De Jagthut
Rondleiding bij de vergadering
1. Cultuurhistorie
2. Tuingeschiedenis
3. Landgoedbeheer
4. Moestuin

Adres & Route

Poortgebouw Landgoed Zuylestein
Rijksstraatweg 7-9
3956 CH Leersum
Telefoon: +31637417241
E-mail:  info@landgoed-zuylestein.nl

Op alle diensten die Zuylestein biedt, alsmede op de openstelling van zijn terreinen zijn de algemene voorwaarden van Zuylestein geheel en onverkort van toepassing. 

Zuylestein gaat met de grootste zorg om met uw persoonlijke gegevens. In het document AVG Privacywetgeving en Zuylestein kunt u lezen hoe we dat doen.

Algemene voorwaarden

Parkeren voor B&B, bruiloft en bijeenkomst

Bij aankomst ziet u een groot monumentaal hek. Dit is de entree tot het landgoed. Vervolg de oprijlaan totdat u aan uw rechterzijde een lange tuinmuur ziet. Halverwege deze tuinmuur is het Poortgebouw gevestigd. Wanneer u aanbelt, wordt u ontvangen. Tegenover het Poortgebouw is gelegenheid om uw auto te parkeren.

Bron van creatie en inspiratie