Vergadering of bijeenkomst

Een vergadering of bijeenkomst in een landelijke omgeving rijk aan groen en historie. Dat is te vinden op Zuylestein. Het historische Poortgebouw van de 17e eeuwse ommuurde buitenplaats Zuylestein, gebouwd door stadhouder Frederik Hendrik, is een unieke locatie om te vergaderen in een exclusieve en besloten omgeving. De Frederik Hendrik zaal in dit Poortgebouw kijkt uit op de geheel ommuurde historische privé binnentuin en heeft aansluitend een zonnig terras. Het Poortgebouw is gelegen aan het einde van de oprijlaan.

Als privé locaties zijn onze Jagthut en de Oranjerie te reserveren. De Jagthut ligt aan één van de Grand Canals op het landgoed en is geschikt voor bijeenkomsten tot 12 personen. Hier is een grote houtkachel aanwezig, een keuken en twee wc's. De Oranjerie ligt aan de rand van de moestuin en kijkt uit over een waterpartij. Deze locatie is geschikt voor 30 tot 40 personen. Voor de Oranjerie is een terras. 

ANNULEREN VAN EEN RESERVERING
Voor een reservering gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:
- Meer dan 14 dagen voor de geboekte datum: kosteloos. 
- Meer dan 7 dagen voor de geboekte datum: 35% van de kosten
- Minder dan 7 en meer dan 3 dagen voor de geboekte datum: 60% van de kosten
- Vanaf 2 dagen tot minder dan 24 uur voor de geboekte datum: 100% van de kosten. TIP: sluit een annuleringsverzekering af.

Naar Reserveringsvoorwaarden

Andere mogelijkheden

De Frederik Hendrik zaal in het Poortgebouw kan op twee manieren worden ingericht:
1. Bij carré opstelling tot 20 personen;
2. Bij een theateropstelling tot 40 personen.

Beamer, flipover en Wifi zijn aanwezig. Gedurende de vergadering zijn koffie, thee en water bij de prijs inbegrepen. Bij mooi weer kan ook in de tuin worden vergaderd. De accommodatie kan buiten worden uitgebreid met stretchtenten. Parkeren is gratis.

Een bijeenkomst is desgewenst te combineren met een lunch, borrel of diner, verzorgd door onze cateraar of met een rondleiding als vergaderbreak. Meer informatie.

Na afloop blijven overnachten, is ook mogelijk. In het Poortgebouw zijn vier tweepersoons kamers beschikbaar. In combinatie met het huren van vergaderruimte geldt voor deze kamers een speciaal tarief. De ommuurde historische binnentuin is voor u en uw gasten geheel vrij toegankelijk.

Meer lezen

De Frederik Hendrik zaal

Gezelschap: 20 tot 40 personen
Tarief: € 270,00 per dagdeel excl. BTW

De Oranjerie

Gezelschap: 30 tot 40 personen
Tarief: € 230,00 per dagdeel excl. BTW

De Jagthut

Gezelschap: 12 personen
Tarief: € 200,00 per dagdeel excl. BTW

Catering met uiteenlopende mogelijkheden

Wilt u gebruik maken van een brunch, lunch, diner of borrel? Zuylestein organiseert het voor u. Wij werken samen met vaste cateraars die hun vak en het buitenleven verstaan. Uiteraard worden ingrediënten uit de moestuin van Zuylestein in de gerechten verwerkt. Neem contact op met Landgoed Zuylestein en laat u inspireren omtrent authentiek eten van het land.

Buitenactiviteiten | wandeling, rondleiding of teambuilding

Behoefte aan een vergaderbreak? Combineer uw vergadering met een wandeling door de bossen en over de uitgestrekte lanen van Zuylestein, de ommuurde privé tuin en de 17e eeuwse moestuin. Daar kunt u de natuur optima forma ervaren. Ook teambuildingsactiviteiten of een uitgebreide rondleiding over het landgoed zijn mogelijk. De valkenier of de jager die graag een demonstratie met zijn honden geeft bezorgt het gezelschap een bijzondere ontmoeting met het buitenleven. De bosbaas kan het gezelschap desgewenst begeleiden bij een workshop houthakken, hout kloven of hout stapelen. Maak uw wensen kenbaar bij de reserveringsaanvraag.

Bron van creatie en inspiratie