Adres & Route

Poortgebouw Landgoed Zuylestein
Rijksstraatweg 7-9
3956 CH Leersum

routeplanner

Telefoon: +31637417241

E-mail: info@landgoed-zuylestein.nl
Naar de vergaderzalen en B&B:
Bij aankomst ziet u een groot monumentaal hek. Dit is de entree tot het landgoed. Vervolg de oprijlaan totdat u aan uw rechterzijde een lange tuinmuur ziet. Halverwege deze tuinmuur is het Poortgebouw gevestigd. Wanneer u aanbelt, wordt u ontvangen.
Tegenover het Poortgebouw is gelegenheid om uw auto te parkeren.

Op alle diensten die Zuylestein biedt, alsmede op de openstelling van zijn terreinen zijn de algemene voorwaarden van Zuylestein geheel en onverkort van toepassing.

Algemene voorwaarden

Vrijwilliger op Zuylestein

Landgoed Zuylestein heeft zich opengesteld voor alle bezoekers die cultuurhistorie en bijzondere natuurwaarden weten te waarderen. Plannen ontvouwen zich om het landgoed de komende jaren nog meer in zijn oude glorie te herstellen. Verbindingswegen, lanenstelsels, zichtassen en historische gebouwen worden hersteld.
Om dit alles te kunnen realiseren, is - naast financiële inkomsten uit subsidies en donaties - de steun en daadwerkelijke inzet van vele enthousiaste vrijwilligers nodig die met raad en daad een bijdrage aan deze projecten willen leveren.
Heeft u interesse om vrijwilliger te worden? Meld u dan aan voor een kennismakingsgesprek.
Meld u aan

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen en toekomstige evenementen op landgoed Zuylestein? Meld u dan aan voor de Zuylestein Bode. Deze digitale nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar.

Aanmelden voor de Zuylestein Bode

Versturen
Bron van creatie en inspiratie